18 april 2021

Beste leden van Heemkundekring De Vlasselt. Het jaarverslag van 2020 is beschikbaar op de website en kan hier worden gedownload.

26 februari 2021

De Vlasselt denkt aan de natuur, dat is voor iedereen wel duidelijk. Door de uitgave van het vogelboekje, het kruidenboekje, de heemtuin bij het kapelletje, het graven van de paddenpoedel in de linie en de ooievaarsnesten die gebouwd zijn. We moeten de mens natuurlijk niet vergeten, daar hoeven we geen nesten voor te bouwen of poelen voor te graven. Om de mens toch in goede conditie te houden is er voor u een bijzonder beweegprogramma gemaakt, geïnspireerd door diverse dieren. 

Dieren beweegprogramma

20 december 2020

Voor de kinderen en ouderen van Terheijden hebben we een sensationele puzzeltocht georganiseerd van ongeveer 5 kilometer. De start en finish van deze speurtocht is op het Dorpsplein. Veel plezier. De puzzeltocht kun je downloaden door te klikken op het volgende woord: puzzeltocht.

Veel plezier, en laat ons weten wat je er van vond!

20 december 2020

Voor de kinderen en ouderen van Terheijden hebben we een sensationele fotospeurtocht georganiseerd van ongeveer 3 kilometer. De start en finish van deze speurtocht is op het Dorpsplein. Vanaf daar ga je op zoek naar foto 1, 2, 3 en verder totdat je weer op het Dorpsplein uitkomt. Veel plezier. De speurtocht kun je downloaden door te klikken op het volgende woord: speurtocht.

Veel plezier, en laat ons weten wat je er van vond!